Til vår butikk på Mo i Rana søker vi nå avdelingsleder Home

Avdelingsleder Home

Som avdelingsleder har du ansvar for salgsresultater og hvordan vi hjelper kundene våre. Du sørger for at avdelingen din er strøken, og at dere har alt som trengs i forbindelse med alle kampanjer og markedsaktiviteter. I avdelingen du leder finner kundene de varene de er på jakt etter til enhver tid, med god og hyggelig hjelp fra deg og kollegene dine.

For å lykkes som avdelingsleder, må du være en handlingens mann eller kvinne. Få ting til å skje, være ambisiøs og gi alt for at dere skal nå målene deres. Du er en god leder og kollega, og hjelper menneskene rundt deg til å utvikle seg.

Brenner du for å gjøre kundene fornøyde, er opptatt av høy kvalitet og resultater, samtidig som du evner å motivere kollegene dine mot klare mål, er dette en jobb som vil passe deg utmerket!

Vi søker en leder som:
* Elsker utfordringer og har ambisjoner
* Viser engasjement og har utholdenheten til en Duracell-kanin
* Er strukturert og resultatorientert
* Har økonomisk forståelse og evne til å identifisere mulig risiko
* Kommuniserer godt og forståelig
* Støtter og oppmuntrer
* Er hel ved!

 

Å jobbe for Elkjøp er artig, utfordrende og fartsfylt, og som ansatt hos oss er du en del av den største og mest tradisjonsrike aktøren innen elektronikk i Norge. Med stor innsats og pågangsmot kan du nå langt i Elkjøp, for vi liker å gi muligheter til folk som jobber for det.

Kulturen vår er viktig for oss, og stort sett alt du gjør som ansatt i Elkjøp kan rotes i våre tre hovedpilarer: Ansvarlighet, engasjement og effektivitet. Din oppgave blir sammen med andre å gjøre kundene våre 100 prosent fornøyd hver dag – og å ha det artig i samme slengen.

Hos oss kommer du til å få god opplæring, og vi tilbyr konkurransedyktig lønn inkludert bonusavtale, gode karrieremuligheter, gunstige personalkjøpsordninger og supre forsikringsavtaler.

Synes du dette hørtes gøy ut? Da håper vi du har lyst til å jobbe hos oss!

 

Vi gjør oppmerksom på at vi bruker evne- og personlighetstester i vår rekruttering.

 

 https://www.youtube.com/watch?v=4laQERIV8EE

Søknadsfrist:
09.10.2017
Arbeidssted:
Mo i Rana
Kontaktpersoner:
Jan Erik Fossdal
mob: +47 90522223
Hjemmeside:
http://www.elkjop.no